dimecres, 5 de juliol del 2017

Convocatòria d’incorporació de socis i sòcies en cooperatives o societats laborals.


Tota la informació per sol·licitar l’ajut està disponible en l’enllaç de l’Oficina Virtual de Tràmits:

Subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/es o socis o sòcies de treball a cooperatives i societats laborals

Aquesta convocatòria permet continuar impulsant la capitalització mitjançant subvencions a les persones físiques o jurídiques sòcies de cooperatives i societats laborals, que facin aportacions destinades al capital social de la seva empresa, d’acord amb el següent:

Subvencions a l’import de l’aportació

La subvenció finançarà fins al 33,34 % de l'import de l’aportació  destinada a la capitalització de la cooperativa o societat laboral, no remunerada, amb un import màxim de 2.000.-€ per soci. L’aportació mínima de capital ha de ser d’un import de 4.500.-€ euros, dels quals s’ha d’haver desemborsat efectivament al compte de la cooperativa o societat laboral un mínim de 3.000.- € abans de la sol·licitud de la subvenció.

Subvencions als interessos o cost financer associat al préstec

La subvenció finançarà la reducció del tipus d’interès fixat per l’entitat de crèdit que concedeix el préstec en 3,5 punts, fins un màxim de 500 € per persona física o jurídica.

L’àmbit temporal de la subvenció: 01-11-2016  al  31-10-2017

On i com se sol·licitarà l’ajut Capitalcoop?

·         El termini de presentació de sol·licituds: 24-06-2017  fins el 31-10-2017.
·         Els formularis de sol·licitud i tota la informació relacionada amb la documentació i els requisits per accedir a les subvencions en elweb del Canal Empresa.


·         Les sol·licituds s'hauran de lliurar en qualsevol de les Oficines de Gestió Empresarial (OGE).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada