dimecres, 15 de febrer del 2017

Arriba la V Fira de l'Ensenyament de Badalona

 Arriba la V Fira de l'Ensenyament de Badalona


Arriba a Badalona la 5a Fira de l’Ensenyament. Una trobada que vol donar a conèixer tota l’oferta educativa de la ciutat, orientant i informant sobre l’educació post obligatòria, cicles formatius, batxillerat, estudis universitaris i difonent l’oferta de PFI i les formacions de les escoles d’adults que pots fer si estudies a la ciutat o les ciutats dels voltants.
La Fira està adreçada a l’alumnat de 3r i 4t  d’ESO, de batxillerat, de cicles formatius, famílies d’aquests alumnes i qualsevol persona que desitgi iniciar, continuar o complementar la seva formació. La jornada se celebrarà al Centre Cultural l’Escorxador (c/’arquitecte Fradera, s/n) de Badalona, el dijous 16 de febrer, de 9 a 19 hores i el divendres, dia 17, de 9 a 14 hores.
La  Fira de l’Ensenyament és un espai de difusió, informació i orientació on l’alumnat, família i qualsevol ciutadà podrà assistir a xerrades i realitzar qualsevol consulta als expositors, sobre Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior, estudis universitaris, formació d’adults, idiomes, accés a la Universitat i formació complementària no formal.
Hi podràs trobar:

  • 51 expositors dels centres educatius de Badalona i rodalies, amb oferta formativa post-obligatòria, les universitats,..
  • Xerrades on s’explicaran les diferents especialitats d’estudis
  • Human Library, espai de converses professionals, organitzades per àmbit de coneixement, on l’alumnat pot parlar de manera distesa amb professionals en actiu (enginyers/es, arquitectes, professorat, metges/ses, jutges....)
  • Speaking Corner- Xocolatada lingüística (espai d’intercanvi d’idiomes amb berenar on tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat de practicar idiomes amb persones natives)
  • Activitats (concerts, desfilades de maquillatges, mostres de pentinats, teatre) desenvolupades per l’alumnat dels cicles d’estètica, perruqueria, conservatori de música, escola de música moderna, batxillerat artístic-teatre...

Centre Cultural l’Escorxador, Carrer Arquitecte Fradera, s/n (al costat del CC Màgic Badalona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada