dimarts, 22 de novembre del 2016

V Jornada de Finançament de Santa Coloma de Gramenet,

el proper 29 de novembre, a les 17.30 hores, a la Biblioteca del Fondo, es realizarà  la V Jornada de Finançament de Santa Coloma de Gramenet, en aquesta ocasió dedicada a les finances ètiques.

T’has parat a pensar que fan les entitats financeres tradicionals amb els teus estalvis?  Saps si tens alternatives fora del circuit més habitual per finançar el teu projecte empresarial? Què és això delcrowdlending? Què són les finances ètiques? Ja puc domiciliar la meva nòmina o els meus rebuts en una entitat de banca ètica? Aquestes i d’altres preguntes trobaran resposta a la jornada de finançament ètic que portarem a terme el proper dia 29 de novembre, de 17.30 a 19.30 hores a la Biblioteca del Fondo.

La jornada s’adreça a persones amb projectes. Projectes no només en clau empresarial sinó també en clau social, mediambiental i comunitària. La sessió ens introduirà en el món de les finances ètiques i podrem conèixer experiències de diverses entitats que, com araCoop57FiareECrowd! o Associació Solidària Contra l’Atur són exemples de finançament ètic. A més, comptarem amb la col·laboració de FETS-Finançament Ètic i Solidari, una associació de segon nivell que agrupa entitats catalanes del Tercer Sector i l’Economia Social i Solidària, que volen promoure el finançament ètic i solidari al nostre país.

La jornada és gratuïta i està oberta a persones emprenedores, entitats del tercer sector, agents de l’economia social i solidària i a la ciutadania en general. Per participar, cal que us inscriviu a l’adreça electrònica formacue@grameimpuls.cat, o bé trucant al telèfon 934665224.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada