dijous, 15 de setembre del 2016

Tot sobre el teu projecte web: resolent dubtes

Propera acció formativa: Tot sobre el teu projecte web: resolent dubtes. Aquest taller està pensat perquè els assistents puguin donar resposta als dubtes més habituals que ens assalten a l'hora de plantejar-nos una pàgina web, una botiga virtual o una app:
  • Vols canviar de proveïdor de serveis?
  • Vols assegurar-te i saber realment què es el que tens contractat?
  • Vols aprofundir en la variada oferta actual? Els pros i contres.
Fins a 16 preguntes que hauries de tenir clares per tal que el teu projecte web sigui competitiu!
La formació, organitzada en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, va dirigida a petits empresaris i autònoms, personal de màrqueting i direcció que necessiti conèixer els punts de partida d'un projecte web, estigui ja en marxa o no.

Per conèixer en detall els continguts del taller, que serà impartit per l'expert Sergi Ortiz de Bangor 2002 SL, podeu consultar el següent 
enllaç. Comprova amb la proposta que hi ha moltes preguntes que voldries tenir clares de forma definitiva.

La formació tindrà lloc els dies 20, 22, 27 i 29 de setembre (de 14.30 a 16.30), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.
 Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local.




Servei de Foment Empresarial
Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 466 52 24 Fax. 93 466 20 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada