dijous, 8 de setembre del 2016

Mentre estàs a l'atur, treballa amb les idees

Mentre estàs a l'atur, treballa amb les idees

Sessió orientada a experimentar amb la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci i afrontar de forma diferent la vida laboral.

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació adreçada a persones en situació d'atur que vulguin engegar el seu projecte empresarial.

No serà imprescindible tenir el projecte prèviament definit. L'objectiu és treballar amb els participants per ajudar-los a aprofundir en el seu coneixement personal a través d'eines creatives, i d'aquesta manera detectar noves alternatives laborals.
Us detallem a continuació els continguts de la sessió, que serà impartida per l'experta Maria Batet Rovirosa:

Eines per treballar el coneixement personal:
          Descobreix-te!
          La graella d'oportunitats.
Eines per treballar el coneixement de l'entorn:
          Amb els ulls oberts.
          El negoci del futur.
Eines per buscar alternatives:
          ...me la invento.
          Com s'ho han fet?

La formació tindrà lloc el dia 28 de setembre (de 09.00 a 14.00), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic aformacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc de Programes de suport al desenvolupament local.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada