dilluns, 28 de setembre del 2015

Tallers de la campanya 'Treballar a l'hivern' al Barcelonès.

Si busques feina, no et perdis els Tallers de la campanya 'Treballar a l'hivern' al Barcelonès. La inscripció ja està oberta! Es tracta d'una campanya organitzada per la Regidoria d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Barcelonès i els ajuntaments de Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Tots els tallers són gratuïts!
L'objectiu de la iniciativa, que s'inaugura aquest mes d'octubre, és facilitar als joves l'accés al món laboral aprofitant l'augment de contractació de personal de temporada.
T'avancem la programació de tallers 'Treballar a l'hivern' al Barcelonès per tal que puguis inscriure't a través de la web www.barcelonesjove.net:
·         Tu pots ser el candidat ideal
Durant tot el mes d’octubre, podràs participar en una vintena més de tallers i xerrades sobre com trobar feina. Els tallers organitzats a Barcelona pels Punts d'Informació Juvenil ja han obert les inscripcions a través de l'apartat 'Treballar a l'hivern' de la web Barcelona Treball:
Aquesta és només una mostra de tots els tallers. Pots consultar aquí totes les activitats de la campanya 'Treballar a l'hivern'.
Per no perdre't res de la campanya, pots seguir les novetats a la nostra web, així com a la dels Punts d'informació juvenil de BarcelonaPorta 22 i a la Xarxa PIE. Xarxa de Punts Joves d’Informació per a l’Emancipació del Barcelonès
Si necessites assessorament laboral, també pots adreçar-te a l'Assessoria d'Ocupació que posa al teu abast el Consell Comarcal del Barcelonès. Pots demanar la teva cita aquí.

Més informació: 

Oficina de Joventut i Habitatge
Consell Comarcal del Barcelonès

Tel. 93.567.97.51
http://www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada