dijous, 24 de setembre del 2015

No et surten els números? Revisa i reinventa el teu model de negoci.

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA organitza el dia 30 de setembre (NOVA DATA!)la formació No et surten els números? Revisa i reinventa el teu model de negociL'horari serà de 16:00 a 20:00 h i tindrà lloc a les dependències del Centre d'empreses de Can Peixauet.

L'objectiu principal d'aquesta sessió serà presentar d'una manera eminentment pràctica i experiencial una nova eina d'anàlisi, diagnòstic i creació de nous models de negocis, el “Business Model Canvas”.Durant la sessió les persones  participants elaboraran el mapa del seu model de negoci, diagnosticaran els punts forts i les potencials àrees de millora i coneixeran les noves tendències i les àrees en les quals es pot modificar un model de negoci per tal de guanyar en competitivitat. Si voleu consultar més extensament el programa podeu consultar el web de Grameimpuls.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, data de naixement, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada