dijous, 19 de febrer del 2015

sessió formativa per tal d'aprendre a fer servir el certificat digital i la factura i la signatura electròniques.

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA organitza el 26 de febreruna sessió formativa per tal d'aprendre a fer servir el certificat digital i la factura i la signatura electròniques.
 Sota el títol Utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa, les persones assistents podran aprendre d'una manera pràctica els conceptes bàsics associats a aquestes eines alhora que descobreixen els avantatges d’emprar aquestes aplicacions perquè una vegada finalitzada la formació, entenguin què són i com funcionen per  implantar-les, si així ho decideixen, a les seves organitzacions.
 La formació tindrà lloc al Centre d'Empreses de Can Peixauet (Avinguda Generalitat, 99-101; 08923 – Santa Coloma de Gramenet) en horari de 16:00 a 20:00 h.
 L'assistència és gratuïta però les places són limitades. 
Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreçaformacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries:situació laboral, població de residència, data de naixement, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

GRAMEIMPULS S.A.
Servei de Foment Empresarial
Can Peixauet, Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
93 466 52 24

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada