dijous, 5 de febrer del 2015

acció formativa Emprendre en Femení

Grameimpuls, SA i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de gènere de l'Ajuntament han co-organitzat l'acció formativa Emprendre en Femení per tal de continuar  proporcionant espais de reflexió sobre dona i empresa. 
L'encarregada de liderar aquest espai serà l'empresària colomenca Raquel Caballero, amb una dilatada experiència al camp de la gestió emocional i en la temàtica de l’emprenedoria en clau de gènere.
La formació tindrà lloc els dies 11, 18 i 25 de febrer al Centre d'Empreses de Can Peixauet en horari de 14:30 a 16:30 h. L'objectiu de la formació serà extreure l'essència del que significa “emprendre com a dona” veient els punts forts, els valors que les empenten però també aprofundint en el talent i lideratge femení i en les actituds necessàries per emprendre. S'indagarà en les emocions i com afecten aquestes a les decisions que les dones prenen per aprendre a gestionar-les.
Per acabar, les dones participants tindran l'oportunitat de treballar la seva creativitat i la seva expressió en públic des d'una vessant pràctica i participativa.
L'assistència és gratuïta però les places són limitades. 
Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Seràimprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.
Servei de Foment Empresarial
Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 466 52 24 Fax. 93 466 20 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada