divendres, 23 de gener del 2015

Sessió informativa novetats fiscals més importants

El Servei de Foment Empresarial per tal d'apropar les novetats fiscals més importants que afectaran empreses i emprenedors/es aquest 2015, ha organitzat una sessió informativa de 4 hores el dia 28 de gener de 16:00 a 20:00 h de la tarda al Centre d'Empreses Can Peixauet.

Durant la sessió s'exposaran les novetats en l'àmbit de l'Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF): rendiments del treball, indemnitzacions per acomiadament i despeses deduïbles; les novetats en l'àmbit de l'Impost del Valor Afegit (IVA): modificacions que afecten a operacions no subjectes, exempcions, recuperació de crèdits i règim de prorrata; i per acabar, lesnovetats en l'àmbit de l'Impost sobre Societats: canvis en el concepte d'activitat econòmica, taules d'amortització, despeses no deduïbles, etc.

L'assistència, com sempre, és gratuïta però les places són limitades. 
Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindibleaportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Més informació:
Servei de Foment Empresarial
Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 466 52 24 Fax. 93 466 20 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada