divendres, 13 de juny de 2014

ACREDITA'T - termini 16 de juny!!!!

Acredita’t 2014: s’obre convocatòria pública per a l’avaluació i l’acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació, per a l’any 2014.


Acredita't

Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l'acreditació oficial. Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d'aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

La convocatòria actual està restringida a les persones que no van obtenir plaça per manca de vacant a la convocatòria de l'any 2013. Més informació a l'apartat: Requisits de participació.

El nombre màxim de places que s'ofereixen és de 3.100.

Abans d'iniciar el tràmit és important obtenir la informació i l'orientació necessària per porta-lo a terme correctament. Els punts d'informació i orientacióinformen de les fases del procediment, els requisits d'accés, els drets i obligacions dels canditats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir. En aquests punts també es pot demanar ajuda per formalitzar la sol·licitud i preparar el currículum europeu. Consulteu l'apartat a: Informació i orientació general.

L'Acredita't és un programa finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada