dimecres, 20 de novembre del 2013

Prop de 100 ofertes de treball a Canadà

Dues empreses de Canadà necessiten cobrir diferents vacants. L'empresa Drake Internacional Inc. busca 20 professionals de la mecànica d'automòbils amb un nivell d'estudis de FP II, experiència de més de cinc anys i nivell intermedi d'anglès. Els seleccionats realitzaran tasques de revisió, reparació i manteniment de vehicles en les inspeccions de HDM, així com modificacions, instal·lació i desmuntatge de sistemes i projectes i reparació d'equips de moviment de terres, mineria i construcció.
Si estàs interessat en aquesta oferta pots veure els detalls i inscriure't al web del Servicio Público de Empleo (SEPE).
D'altra banda, l'empresa Atlantic Business Connect selecciona un total de 72 persones: 50 operaris per al torn de nit en una fàbrica de portes i finestres, 20 empleats per treballar en atenció al client, un responsable de carnisseria i peixateria i un conductor de camió.
Els requisits que es demanen per a cada perfil són:
- Per als operaris del torn de nit: nivell d'estudis primari, més de dos anys d'experiència i coneixement intermedi del francès i bàsic de l'anglès.
- Per als candidats d'atenció al client: nivell d'estudis de batxillerat, més de dos anys d'experiència, coneixement intermedi de francès i anglès i capacitat de comunicació.
- Per al conductor: estudis de batxillerat, llicències de conduir i més de 5 anys d'experiència, a més de coneixements intermedis de francès i anglès.
- Per al carnisser/peixater: nivell d'estudis d'ESO, EGB o graduat escolar, més de dos anys d'experiència, anglès fluid i francès intermedi.
En tots els casos, l'empresa realitzarà una entrevista a Madrid als candidats preseleccionats els dies 25 i 26 de novembre.
Les inscripcions a aquestes ofertes també es fan a través del web del SEPE: www.sepe.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada