dimecres, 18 de juliol del 2012

UNED A SANTA COLOMA


L’ Ajuntament de Santa Coloma és nou membre del Consorci de la UNED, juntament amb els consistoris de Sant Boi i de Terrassa, el que suposa un pas endavant en la gestió de l’oferta formativa superior a la ciutat i més proximitat per als estudiants matriculats a Santa Coloma, que fins ara s’havien de desplaçar a Terrassa per a realitzar els exàmens i la gestió acadèmica.

En aquest curs 2011-2012 a la UNED de Santa Coloma han estudiat 1.511 alumnes, que han pogut cursar estudis de Dret, Psicologia, Antropologia, Treball Social, Educació Social, Accés a la universitat per majors de 25 anys i Accés per majors de 45 anys.
En els darrers anys ha hagut un creixement d’alumnes a Santa Coloma i d’oferta formativa, que ha culminat amb d’inclusió de l’Ajuntament de Santa Coloma en el Consorci i, per tant, formar part de la Junta Rectora per tenir veu i vot en les decisions.
Actualment, el Consorci UNED té per objecte la promoció i el desenvolupament de l’educació superior a distància a la província de Barcelona i el desenvolupament cultural de l’entorn. A partir d’ara Santa Coloma s’afegeix a aquesta contribució.


Més informació: www.grameimpuls.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada