dimecres, 18 de juliol del 2012

TALLERS AL SETEMBRE


Ja s'ha obert el període d'inscripció per als tallers pràctics de “LinkedIn” i “Les claus per convertir una idea en negoci”.




El proper 18 de setembre s'iniciarà el curs teòric- pràctic sobre LinkedIn. L'objectiu del curs és fer conèixer a les persones assistents els avantatges i opcions proporcionats per aquesta xarxa social professional. Així, s'explicarà com completar el perfil professional, com aprofitar els contactes i es faran recomanacions d'ús de l'eina.

El taller tindrà lloc els dies 18 i 25 de setembre, de 14:30 a 16:30 al Centre d'Empreses Can Peixauet. La conducció del mateix anirà a càrrec de l'expert Sergi Ortiz.

D'altra banda, el dia 20 de setembre començarà el taller pràctic “Les claus per convertir una idea en negoci”. En aquest curs, les persones assistents podran aconseguir una visió global dels trets que determinen la viabilitat de qualsevol projecte, tot analitzant les diferents etapes del procés emprenedor i coneixent les eines a utilitzar en cada etapa del procés. A més, es tindran en compte aspectes cabdals com són la relació amb el mercat, la comunicació i els elements de diferenciació que fan viable i sostenible un projecte.

Aquest taller serà conduït per l'expert Joan Jubert, director de l'empresa Jubert & Partners i s'ha programat pels dies 20 i 27 de setembre, en horari de 17:00 a 20:00. Pel que fa a la ubicació, el lloc escollit és el Centre d'Art Contemporani Can Sisteré (carrer Sant Carles, s/n).

Per assistir a qualsevol dels tallers, és necessari tramitar prèviament la inscripció, la qual és totalment gratuïta. Aquesta es pot formalitzar al Centre d’Empreses de Can Peixauet (Avinguda de la Generalitat, 99-101), per correu electrònic cue@grameimpuls.cat, trucant al telèfon 93 466 52 24 o bé a través del nostre web www.grameimpuls.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada