dijous, 23 de febrer del 2012

PROJECTE JOVES TIC

Nova convocatòria de cursos de formació i certificació en eines TIC, Projecte Joves TIC, que porta a terme l’empresa Projecte Universitat Empresa (PUE).

Aquesta formació s’adreça a persones de menys de 30 anys que no hagin finalitzat un cicle formatiu i no disposin d’un títol universitari, oferint la possibilitat de realitzar uns cursos que et poden obrir portes dins del sector de les noves tecnologies.

L’ objectiu del Projecte Joves TIC és certificar en determinats programes a les persones usuàries que passin per la formació que s’ofereix.

Les accions formatives que s’ofereixen són les següents:

· CCNA - Administración de redes Ciscohttp://www.pue.es/website/contents/jovenestic/CCNA.aspx(CERTIFICACIÓN 640-802: Cisco Certified Network Associate (CCNA)

· CNNA- Security. Seguridad en infraestructuras de redeshttp://www.pue.es/website/contents/jovenestic/CCNASecurity.aspx
(CERTIFICACIÓN 640-802: Cisco Certified Network Associate (CCNA)

· IT Essentials: PC Hardware & Software
http://www.pue.es/website/contents/jovenestic/ITEssentials.aspx

Si estàs interessat/da en participar en alguna de les accions d’aquest projecte cal que realitzis prèviament la preinscripció a: http://www.pue.es/website/contents/jovenestic/. En aquest espai trobaràs tota la informació sobre el programa (temari, horari, documentació....).

Cal que tinguis present que l’assignació de les places disponibles es farà per rigorós ordre de preinscripció.

Es farà una sessió informativa de totes les accions formatives el proper 28/02/2012 a les 10h a l’Auditori del CIFO La Violeta a la qual és important que portis la documentació següent:

· Fotocòpia de la inscripció activa en el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que acredita la teva situació de persona en situació d’atur.
· Fotocòpia del D.N.I.
· Currículum vitae actualitzat.

Més informació a la pàgina web:

http://www.pue.es/website/contents/jovenestic/ i seguir-nos al Twitter d’@ocupaciocat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada