dimarts, 14 de juny del 2016

OFERTA DE TREBALL - Tècnic assessor d'empreses - Catalunya Emprèn

Ofertes de treball

Tècnic assessor d'empreses - Catalunya Emprèn

Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO SL) cerca tècnic assessor d'empreses per al projecte Catalunya Emprèn.
FUNCIONS:
- Facilitar recursos, serveis de manera integral per a la creació d'empreses perquè les persones emprenedores puguin crear, consolidar la seva empresa i créixer.
- Impulsar actuacions que activin capacitat de creació empreses, fomentin esperit emprenedor i generin nous llocs de treball.
- Integrar, alinear actors, serveis i recursos a disposició de les persones emprenedores.
- Cercar informació i recursos relacionats amb l'emprenedoria.
- Informar i assessorar sobre recursos i serveis d'EMFO i del territori útils per al projecte d'empresa.
- Dur la gestió administrativa relativa al procés de les persones ateses (expedient) i al programa a través de l'aplicatiu de gestió d'EMFO i dels sistemes de gestió exigits en cada programa pel finançador corresponent.
- Recollir les dades necessàries per poder reportar indicadors de la pròpia tasca i corporatius; avaluar, juntament amb els/les responsables de les diferents unitats, els resultats i proposar mesures de millora que garanteixin l'eficiència dels procediments.
- Establir relació amb el teixit empresarial del territori oferint els serveis d'EMFO d'acord a les necessitats detectades, etc.
REQUISITS IMPRESCINDIBLES:
- Titulació Universitària Superior
- Certificat de Nivell C de català o equivalent o superior
Persones interessades inscriure's a seleccio.emfo.com

Entitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada