dimecres, 2 de març del 2016

3a edició de JOB Barcelona'16

El SOC participa al JOB Barcelona 2016

Adreçat als estudiants universitaris i als qui recentment s’han titulat
Els dies 2 i 3 de març el SOC participa, per tercer any consecutiu, en ell III Congrés Internacional d’Ocupació i Orientació Professional; un espai de trobada sobre ocupació i formació a l’empresa (in-company) adreçat als estudiants universitaris i als qui recentment s’han titulat.
La 3a edició de JOB Barcelona'16 comptarà en la seva inauguració amb la presència del secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta i la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, Mercè Garau.
En l’edició d’enguany hi haurà un estand on hi serà present el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per tal d’assessorar els joves universitaris sobre temes relacionats amb la creació d’empreses, l'ocupació i la formació, el Programa de Garantia Juvenil. i altres programes i serveis A més el dimecres dia 2m a les 15 hores, es farà una presentació sobre la Garantia Juvenil: "Oportunitats per als joves i ajuts per a les empreses".
El secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, acompanyat per la directora del Servei d'Ocupació de Catalunya, Mercè Garau, inaugurarà la 3a edició JOB Barcelona'16.
Consulteu el programa al web JOBarcelona'16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada