dissabte, 31 d’octubre del 2015

Desperta interès comunicant el teu projecte

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA organitza els dies 11, 18 i 25 de novembre la formació Desperta interès comunicant el teu projecte a les dependències del Centre d'empreses de Can Peixauet en horari de 16.00 a 20.00 h de la tarda.

Les habilitats comunicatives són indispensables a l'hora de realitzar una bona tasca comercial dels nostres productes i/o serveis així com també a l'hora de cercar finançament o socis pel nostre projecte empresarial. L'especialista en habilitats comunicatives i  gestió emocional Raquel Caballero, serà l'encarregada d'impartir aquest taller que té per objectius, entre d'altres, desenvolupar eines per a parlar en públic, aprendre amb metodologies extretes del propi teatre, saber com estructurar el discurs i, per acabar, treballar el llenguatge corporal així com la gestió de les emocions abans i durant la posada en escena d'una presentació.

Per ampliar informació sobre el temari concret a tractar es pot consultar el següent link.  

L'assistència és gratuïta però les places són limitades.
Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindibleaportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, data de naixement, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Més informació:
Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 466 52 24 Fax. 93 466 20 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada