dilluns, 6 de juliol del 2015

Màrqueting a Facebook orientat als negocis,

 Acció formativa, Màrqueting a Facebook orientat als negocis, està dividida en dos nivells: Facebook I (bàsic-mitjà) i Facebook II (avançat), i vol ensenyar, de forma pràctica, tot el potencial de promoció dels negocis a través de la xarxa social número 1 del món, així como optimitzar la visibilitat i els beneficis que pot aportar a les nostres empreses, marques o llocs web.

Vols descobrir per què uns posts arriben a molta gent i altres no?
Saps quan has de publicar? Amb quina freqüència?
Com puc mesurar la repercussió del que faig a Facebook?
Parles molt de tu o dones un valor afegit?

El primer nivell es realitzarà els dies 14 i 16 de juliol de 14.30 a 16.30 i dies 21 i 23 de juliol pelsegon nivell, en el mateix horari. Tot i que us podeu inscriure de manera independent (fer el bàsic, fer l’avançat o tots dos) es recomana fer l’I abans del II o tenir coneixements previs de Facebook per treure el màxim rendiment a la formació.

Us deixem un link per veure el temari http://bit.ly/veure_temari_del_curs
El taller es realitzarà al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101; 08923 – Santa Coloma de Gramenet). És gratuït però les places són limitades, per això, cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreçaformacue@grameimpuls.cat. Serà necessari  aportar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.
Aquesta formació està organitzada per Grameimpuls amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i amb finançament del Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.
No et quedis enrere i dona el salt a les xarxes socials amb una bona formació!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada