dilluns, 15 de juny del 2015

Recursos per treballar a l'estranger i pràctiques


Web EURES (European Employment Services)
EURES és una xarxa de cooperació destinada a la lliure circulació dels treballadors i treballadores en el marc de l'espai econòmic europeu i Suïssa. A la seva web es poden trobar ofertes laborals a tots aquests països, informació sobre la vida i el treball, el contacte amb assessors/es Eures i molt més.
Web Sepe (Servicio público de Empleo Estatal)
És una web en col·laboració amb Eures, ofereix ofertes laborals als països de l'espai econòmic europeu i Suïssa, processos de selecció, informació sobre com fer un CV i una carta de presentació i el mercat laboral.
Webs de les conselleries d'ocupació i seguretat social a diferents països
En aquestes pàgines ofereixen informació sobre com preparar el CV, on buscar feina, com emprendre un negoci  i informació específica d'aquest país. “Web empleo” actualment disponible d'Alemanya, Àustria, Dinamarca, França, Regne Unit, Suïssa, Estats Units.
Programa Au Pair
Programa per a treballar a l'estranger cuidant els fills i filles d'una família i convivint amb ells. la pàgina web ofereix més informació, consells i agències que gestionen programes d'au-pair.
Guia sobre pràctiques en organismes públics i privats internacionals
Aqusta guia que proporciona informació sobre la realització de pràctiques en organismes internacionals, on es recull, entre d'altres, pàgines webs i associacions d'organismes que gestionen pràctiques, beques, els tipus de pràctiques que ofereixen organismes públics i empreses privades. És una guia recopilada per EURES.
Llistat d’agències que gestionen treball, cursos d’idiomes i allotjament a l’estranger



FONT: www.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada