dijous, 9 d’abril del 2015

Monitorització de la reputació online.

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS ha programat pels dies 14, 21 i 28 d'abril i 5 de maig la formació Monitorització de la reputació online.L'objectiu amb el qual s'ha planificat aquesta acció formativa és que  les persones assistents coneguin què és la monitorització, les seves fases i com treure'n profit dels seus indicadors.

La formació tindrà lloc al Centre d'Empreses de Can Peixauet de 14.30 a 16.30 idurant aquestes quatre sessions s'analitzarà l'escolta activa, els objectius de la monitorització, les fases de la monitorització i què s’ha de fer davant una crisi de reputació que ha nascut a Internet.cc

L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció que es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada