dissabte, 24 de maig del 2014

Dos nous graus universitaris a Santa Coloma

Dos nous graus universitaris a Santa Coloma



Els estudis que s'incorporen són els de Ciències Culinàries i el de Farmàcia i Nutrició

A partir del proper curs s'amplia la formació universitària que es pot cursar a Santa Coloma, ja que el Campus de l’Alimentació de Torribera oferirà dos nous graus: Ciències Culinàries iFarmàcia i Nutrició, que se sumen als més de 20 graus, postgraus i estudis universitaris que s'imparteixen als quatre centres colomencs.
Així, el Campus de l’Alimentació albergarà part del primer grau interuniverasitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, únic a tot l’estat, que equipararà la ciutat amb d’altres europees amb estudis universitaris per als futurs xefs i assessors gastronòmics.
D'altra banda, hi haurà una doble titulació per cursar de forma simultània els graus de Farmàcia i Nutrició Humana i Dietètica.
Santa Coloma ofereix més de 20 graus, postgraus, doctorat i assignatures universitàries en quatre centres: el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), el Centre Dr. Emili Mira i López-Parc Salut Mar, tots tres ubicats al Recinte de Torribera, i la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES). El curs passat, 2.416 alumnes van estudiar al Campus colomenc i a la FHES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada