dilluns, 19 d’agost del 2013

OFERTA DE TREBALL DE CONDUCTORS DE CAMIÓ PER A ALEMANYA

Es necessiten 3-5 conductors de camió, amb experiència prèvia. Es valorarà especialment l’experiència prèvia en transport forestal . es realitzaran serveis de transport de llarg i curt recorregut a les regions del nord d’Alemanya. Els serveis de curt recorregut podran ser d’anada i tornada el mateix dia o amb una pos-sible pernoctació al camió. Els de llarg recorregut seran en dies laborables (de dilluns a divendres) també amb pernoctació majoritàriament al camió. Només es tindran en compte currículums que compleixin totes les condicions exposades a l’anunci.

Nom de l’empresa
Bockelman Holz Gmbh.
País
Alemanya. Baixa Saxònia. Luneburg.
Sector
Serveis. Subsector: Transport i logística
Descripció
La firma Bockelmann Holz treballa des de fa més de 40 anys amb la fusta com a matèria primera natural , a traves del perfeccionament continu de la nostra empresa certifica-da, comptem amb la millor i més moderna prestació de serveis de transport d’Alemanya.
Vacants
3-5
Jornada laboral
Jornada completa.
Horari
Es complirà en tot moment amb la normativa vigent de conducció i períodes de descans.
Experiència mínima

És necessària experiència en conducció de camions, espe-cialment transport forestal (conducció al camp, transport de fusta)

Idiomes necessaris
Espanyol. Es valoraran coneixements d’alemany i anglès.
Altres característiques sol·licitades

És indispensable tenir els carnets C i E. Les funcions comprenen la conducció de camió amb remolc, camió arti-culat amb grua de contenidor, tren de contenidor, i camió amb pis mòbil. Es treballarà amb camions de l’empresa des del camí forestal fins a l’obra, així com fins als llocs de càr-rega.

Forma de contacte / sol·licitud m.torres@bockelmann-holz.de

Número de referència a Bundesagentur für Arbeit (Servei d’Ocupació Alemany): 10000-1074530765-S

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada