dilluns, 14 de gener del 2013

Formació en Ensenyaments de règim especial 2013: actualitat, novetats i dubtes


Formació en Ensenyaments de règim especial 2013: actualitat, novetats i dubtes

L'interès dels i de les professionals de joventut per oferir la millor orientació acadèmica a la gent jove ha estat el motor per programar cinc sessions formatives sobre "Ensenyaments de règim especial" durant els mesos de gener i febrer de 2013 a les diferents demarcacions territorials de Catalunya.

Logo XCSIJ. Formació en Ensenyaments de règim especial 2013
Ensenyaments d'idiomes, esportius, d'arts plàstiques i disseny, de música, de dansa i ensenyaments artístics superiors són els àmbits que centraran cadascuna de les formacions. Especialistes en la matèria explicaran l'actualitat i les novetats, des de com accedir-hi als estudis i quins itineraris formatius s'han de dur a terme, fins els centres on formar-se. Al final de la jornada, també es dedicarà un espai per intentar resoldre els principals dubtes de les persones assistents.
La Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil (XCSIJ) de l’Agència Catalana de la Joventut organitza, amb la col·laboració de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament, aquesta formació sobre els ensenyaments de règim especial.
Programa i full d'inscripció:BARCELONA 
Dimarts, 22 de gener de 2013


Més informació: www.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada