divendres, 29 de gener del 2016

primera convocatòria dels Premis SBC Transforma: Emprenedoria social contra l’atur juvenil.

La Social Business City (SBC) Barcelona llança la primera convocatòria dels Premis SBC Transforma: Emprenedoria social contra l’atur juvenil.

La SBC Barcelona és un programa promogut pel Premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus, impulsat per Tandem Social i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Fundació “la Caixa”, Fundació FCBarcelona, l’empresa social Apunts, Fundació Formació i Treball, Fundació Intermèdia, Fundació Gentis i Diplocat. La SBC Barcelona té com a objectiu principal reduir l’atur juvenil a la ciutat de Barcelona mitjançant la promoció i el suport de l’emprenedoria i les empreses socials a través de diferents activitats. En aquesta línia, la SBC Barcelona llança la primera convocatòria dels Premis SBC Transforma: Emprenedoria social contra l’atur juvenilBusquem joves entre 16 i 30 anys, amb idees i projectes d’empreses socials que ajudin a reduir la taxa d’atur juvenil a la ciutat de Barcelona. Joves amb ganes de transformar el món i de ser protagonistes del seu propi canvi.

Des de l’ 1 de desembre de 2015 i fins al 25 de febrer de 2016 està obert el termini de presentació de candidatures

Tant les bases com el formulari de presentació de candidatures estan disponibles al web de la SBC Barcelona: www.sbcbarcelona.org


Social Business City Barcelona
Tandem Social
Tel +34 618 102 333 +34 660 321 63

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada