dijous, 30 de març del 2017

Itinerari formatiu en creativitat i innovació

nou programa que Grameimpuls, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, portarà a terme al llarg del mes d’abril: un itinerari formatiu en creativitat i innovació que pretén impulsar la innovació al teixit empresarial del territori com a forma de millorar la competitivitat del nostre teixit productiu local.

L’itinerari treballarà diferents aspectes (podeu consultar el programa a l’arxiu adjunt) com ara el Design Thinkingl’experiència del client o Customer Experience, la creativitat, el Business Model Canvas o qüestions relacionades amb la cultura innovadora. Està adreçat tant a persones emprenedores que es troben en fase d’estudi de la seva idea de negoci com a projectes ja legalitzats i que estan arrencant o en fase de consolidació.

El programa es desenvoluparà amb metodologies que s’orientin als negocis participants, amb aplicació pràctica (Learning by Doing) i amb visió compartida i treball en equip. L’itinerari serà coordinat per Grameimpuls iAnima Strategic Consulting i inclourà sessions individuals de tutoria i consultoria personalitzades.

El calendari és el següent: dies 4, 18, 20, 25 i 27 d’abril de 16.00 a 20.00, al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). 

Les places són limitades, només un màxim de 20 projectes podran beneficiar-se d’aquest programa i l’acceptació es realitzarà en funció a les potencialitats dels mateixos. Cadascun podrà tenir més d’un participant si escau. 

El programa formatiu és gratuït però cal formalitzar una inscripció prèvia que es pot realitzar presencialment al Servei de Foment Empresarial (a l’adreça anteriorment citada), a través del telèfon 93 466 52 24, o bé fent arribar un correu a l’adreça electrònica formacue@grameimpuls.cat amb les dades bàsiques de contacte (nom, telèfon i correu electrònic).
El programa rep el finançament de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Servei de Foment Empresarial
Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 466 52 24 Fax. 93 466 20 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada