Fundrising. Tècniques de captació de fons per a projectes socials, una sessió informativa adreçada a persones que volen aprofundir en tècniques i eines per augmentar els recursos econòmics en entitats del tercer sector.
La formació, organitzada en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, està orientada a empresaris/es i treballadors/es d'entitats d'economia social que vulguin conèixer les tècniques i estratègies que ofereix el fundrising.
Els objectius de la formació són:
– Capacitar els tècnics de captació de fons per afavorir el finançament de les seves activitats així com el seu impacte social.
– Conèixer i familiaritzar-se amb els conceptes claus relacionats amb la captació de fons en entitats privades dins de l'àmbit dels serveis socials.
– Disposar de les eines i tècniques necessàries per al desenvolupament d'un pla estratègic de fundrisingen l'organització.
– Generar oportunitats d'intercanvi d'informació i suport de projectes de bé social a través de la conformació de xarxes de cooperació intersectorial.
La sessió, que serà impartida per la consultora Femarec, SCCL, tractarà els següents continguts:
• El tercer sector i la captació de fons.
◦ Conceptes claus i fonaments del fundrising.
◦ Planificació estratègica de la captació de fons.
◦ Entorn dels donants. Àmbits d'actuació.
◦ Marc normatiu.
• Tècniques de captació de fons.
◦ Fundrising digital.
◦ Captació personal.
◦ Grans donants, herències i llegats.
◦ Fundrising corporatiu i responsabilitat social empresarial (RSE).
• Fundrising i estratègia empresarial.
◦ La planificació estratègica de la captació de fons.
◦ Branding: la gestió i comunicació de la marca.
◦ Gestió de les relacions amb els donants. Motivacions i fidelització.
◦ La dimensió ètica del fundrising. Transparència i rendició de comptes.
La formació tindrà lloc el 18 de maig (de 16.00 a 20.00), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada