CURSOS SUBVENCIONATS PEL FONS SOCIAL EUROPEU I EL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA
Més informació:
a l'OFICINA DE TREBALL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET Tel. 934666011
o bé:
GRAMEIMPULS,
SA
Carrer
de Rafael Casanova, 40
Santa
Coloma de Gramenet
Horari
d’atenció al públic de dilluns a dijous de 08:30 a 14:00 i de 15:00 a 17:00;
divendres
de 09:00 a 14:00
Tel.
93 466 15 65
SERVEIS DE BAR I CAFETERIA: CP de nivell 2 ( 1 curs amb horari de matí i un curs amb horari de tarda)
PROGRAMA:
ACORD MARC 2015
Hores
curs: 650 h.
Codi:
HOTR0508
Certificat
de professionalitat nivell 2
-
Tècniques de servei d’aliments i begudes a la barra
i taula (70 h.)
-
(Transversal) Begudes (80 h.)
-
Servei de vins (90 h.)
-
Elaboració i exposició de menjars al bar cafeteria (50 h.)
-
Gestió del bar cafeteria (120 h.)
-
(Transversal) Seguretat, higiene i protecció
ambiental en hoteleria (60 h.)
-
(Transversal) Anglès professional per a serveis de
restauració (90 h.)
-
Formació complementària (10 h.)
-
Mòdul de pràctiques professionals no laborals de
serveis de bar i cafeteria (80 h.)
Dades del curs:
Data inici: Desembre/15
Data finalització: Juny/16
so-bidi-font-family:Arial'> de dilluns a divendres
de 09 h. a 15 h.15’
DIRECCIÓ EN RESTAURACIÓ: CP de nivell 3.
PROGRAMA:
ACORD MARC 2015
Hores
curs: 840 h.
Codi:
HOTR0309
Certificat
de professionalitat nivell 3
-
Administració d’unitats de producció en restauració
(150 h.)
-
Disseny de processos de servei en restauració (60
h.)
-
Aprovisionament en restauració (90 h.)
-
Processos econòmics i financers en establiments de
restauració (150 h.)
-
Qualitat, seguretat i protecció ambiental en
restauració (60 h.)
-
Disseny i comercialització d’ofertes de restauració
(90 h.)
-
Logística de catering (60 h.)
-
Anglès professional per a serveis de restauració (90
h.)
-
Mòdul de Formació complementària d’inserció laboral,
sensibilització ambiental i igualtat de gènere (10 h.)
-
Mòdul de pràctiques professionals no laborals de direcció
en restauració (80 h.)
Dades del curs:
Data inici: Desembre/15
Data finalització: Juliol/16
Horari: de dilluns a divendres
de 14:15 a
20:45
SOMMELIERIA: CP de nivell 3
PROGRAMA:
ACORD MARC 2015
Hores
curs: 740 h.
Codi:
HOTR0209
Certificat
de professionalitat nivell 3
-
Degustació de vins i altres begudes analcohòliques i
alcohòliques diferents de vins (270 h.)
-
Disseny de cartes de vins i altres begudes
analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (190 h.)
-
Anàlisi sensorial de productes selectes propis de
sommelieria i disseny de les ofertes (60 h.)
-
Gestió de cellers en restauració (60 h.)
-
Servei especialitat de vins (80 h.)
-
(Transversal) Seguretat, higiene i protecció
ambiental en hoteleria (60 h.)
-
(Transversal) Llengua estrangera professional per a
serveis de restauració (90 h.)
-
Formació complementària (10 h.)
-
Mòdul de pràctiques professionals no laborals de sommelieria
(80 h.)
Dades del curs:
Data inici: Desembre/15
Data finalització: Juny/16
Horari: de dilluns a divendres
de 09 h. a 15 h.15’
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada