diumenge, 7 de desembre del 2014

Ofertes de treball a Decathlon

Ofertes de treball a Decathlon

Decathlon és una cadena d'establiments de grans superfícies, dedicada a la venda i distribució de material esportiu. Actualment a tot el món hi ha més de 700 botigues i a l'estat espanyol compta amb 12.500 persones treballadores en més de 90 botigues i 7 magatzems logístics. A la comarca del Barcelonès hi ha 5 botigues: dues a Barcelona (Ciutat Vella i Illa Diagonal), una a Badalona, una a L’Hospitalet de Llobregat i una a Sant Adrià del Besòs.

Com pots accedir-hi?

Decathlon disposa d’un apartat específic de recursos humans dins de la seva web, on podem veure els perfils que busquen a més de poder-nos registrar, afegint les nostres dades i el nostre currículum.

Quines ofertes de treball pots trobar?

A la pàgina web de Decathlon podem veure els tipus d’ofertes que tenen:
  • Responsable de secció (liderar un projecte, animar un equip i gestionar un compte de resultats; a més, en logística, administrar l'estoc i la qualitat de l'aprovisionament).
  • Venedor/a esportista (assessorar els clients perquè realitzin la millor elecció i donar suport al responsable de secció en totes les accions comercials, a les botigues. En logística, gestionar l'aprovisionament, l'estoc, la recepció i expedició de productes).
  • Serveis centrals: a l’àrea de comptabilitat com analista comptable, a l’àrea d’informàtica com tècnic/a de suport informàtic i com enginyer/a d’explotació informàtica i a l’àrea de logística com responsable d’importació i exportació i gestor/a administratiu/va de duana.
  • Pràctiques.

Perfil buscat

Tractant-se d’una empresa lligada a l’esport, a totes les àrees busquen persones aficionades a l’esport, de fet, omplint el formulari de registre, ens demanen quins esports practiquem i amb quina freqüència. No es requereix experiència prèvia a cap àrea, encara que es valorarà a l’àrea logística. L’empresa disposa d’una Universitat Corporativa on es dediquen a formar o, com diu l’empresa, a entrenar els futurs/es treballadors/es.
Decathlon busca esportistes practicants i orientats al servei client. A més a la seva pàgina web podem veure els valors de l’empresa i saber si encaixem amb la seva filosofia.


Font: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada