El proper dilluns 7 d’abril de 17 a 20 hores, a la biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré tindrà lloc una jornada dirigida a donar a conèixer l’emprenedoria social.
La jornada està adreçada a tot tipus de públic, tot i que especialment, a aquelles persones amb empreses o projectes de l’economia social i solidària, i a persones emprenedores que vulguin orientar les seves iniciatives cap a aquesta fórmula socioempresarial. L'esdeveniment ha estat impulsat des de l’àmbit públic, però amb la col·laboració d’un bon grapat d’entitats lligades a la Xarxa d’Economia Solidària i al cooperativisme de la comarca del Barcelonès.
La sessió tindrà tres parts diferenciades. La primera, conduïda pel Sr. Joan Lluís Jornet, co-fundador del Col·lectiu Ronda, membre de la Xarxa d’Economia Solidària, dirigida a parlar sobre com l’economia solidària pot servir de font d’inspiració per a noves iniciatives emprenedores. En segon lloc, es farà una roda d’experiències i testimonis de projectes d’emprenedoria social.
Entre d’altres, es comptarà amb les iniciatives de Conreu Sereny i Capfoguer, així com les cooperatives del territori M-5 idees & Mercats, Recikla’t, Cooperativa La Bonita, l'Escoleta i El Cabàs. Després d’una pausa per fer networking, es realitzarà una taula rodona al voltant de les possibilitats de creixement i consolidació de l’emprenedoria social. A la taula rodona es podrà gaudir de les explicacions de persones lligades a iniciatives tan representatives com Mol-Matric, Fundació Tallers, SomEnergia i Coop 57. Així mateix, el departament de Comerç de l’Ajuntament ens presentarà el seu projecte sobre l’indicador LM3. Cap a un sistema de pagaments local.
Aquesta jornada forma part d’un projecte més ampli d’impuls de l’emprenedoria social al territori i compta amb la col·laboració de les administracions locals de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs així com del Consell Comarcal del Barcelonès. Es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona (programa Xarxa Nord) i del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.
L’assistència a la trobada és gratuïta però cal inscripció prèvia a través del correu electrònic cue@grameimpuls.cat o trucant a Grameimpuls al 93 466 52 24
Font: Butlletí Grameimpuls
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada