DIRECCIÓ DE RESTAURANTS 1: com dissenyar l'oferta i vendre més
Horari: 17:00 a 21:00Dies: dilluns i dimecres
Qui subvenciona: Consorci
Data d'inici: 27/02/2013
Data final: 20/03/2013
Nº dies: 5
Modalitat: Distància i presencial
Hores presencials: 20
Hores NO presencials: 40
Dies concrets presencials: dimecres 27/02, dimecres 06/03, dimecres13/03, dilluns 18/03 i dimecres 20/03
Número d'hores: 60
Subvenció: Si
Escola que realitza el curs: D&N
Lloc on s'imparteix: C/ Pau Claris, 196, 7a planta. Barcelona (Metro L3
- L5, Diagonal / Bus: 6, 15, 22, 24, 28, 33, 34, 39 / FGC: Provença)
Preu: Gratuït
Para cualquier información complementaria dirigirse a:
Carolina Gressier
D&N, Consultores·Formadores en Hostelería y Turismo
Tel.: 933 428 236 Fax: 933 428 237
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada