dimarts, 4 de setembre del 2012

PROGRAMACIÓ TALLERS DEL CIREJ I CENTRE EUROPA JOVE

Després del període vacacional, els  equipaments juvenils tornen a obrir les seves portes. Recordeu que us podeu inscriure presencialment a la borsa de treball del CIREJ per tal d’accedir a algunes de les ofertes laborals que es publiquen cada setmana a la web. De la mateixa forma, si teniu qualsevol dubte en matèria de formació i ocupació, us podeu adreçar a l’assessora en aquest àmbit.
Pel que fa al Centre Europa Jove, enguany guardonat amb un premi de la xarxa europea Eurodesk, també es reprèn la feina a partir d’aquesta setmana. Si teniu qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat europea, la cooperació internacional o sobre treballar a l’estranger, podeu sol·licitar cita amb l’assessora per tal de que respongui les vostres consultes.
Alhora,  tornen a posar en marxa la programació de tallers adreçats a joves. Vols conèixer tota l’oferta de CFGM i CFGS? Saps com aconseguir una titulació a través de l’experiència laboral? De quina forma es pot trobar treball a l’estranger en l’àmbit de l’enginyeria? Suma’t a la formació i resol dubtes assistint als  tallers, són totalment gratuïts!
Programació Tallers del CIREJ i el CEJ – Setembre 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada