dissabte, 30 de maig del 2015

OFERTES PER ANAR A TREBALLAR A L'ESTRANGER

 
 
 

NOVA SELECCIÓ DE JOVES PER TREBALLAR A HOLANDA DURANT L’ESTIU

NOVA SELECCIÓ DE JOVES PER TREBALLAR A HOLANDA DURANT L’ESTIU,
Data límit d’inscripció, 19 de juny de 2015

La empresa de selecció “Trabajar en Holanda S.L.”  té previst contractar a 40 joves per treballar en cadenes d’ envasat de fruites, verdures i menjars preparats a Holanda

El procés de selecció està previst pel proper dia 25 de juny de 2015 a Barcelona


Els requisits dels candidats són els següents:

ü  Edat
o   Entre 18 i 23 anys
o   Entre 24 i 30 anys amb un any d’antiguitat d’inscripció a l’atur
ü  Poder comunicar-se en anglès (nivell mínim A2) tant per treballar com per poder viure als Països Baixos.
ü  Estatura mínima per exigències de la cadena de muntatge.
o   Dones: mínim 1,60 m.
o   Homes: mínim 1,67 m. 
ü  Es valorarà tenir permís de conduir.
ü  Tenir motivació i responsabilitat per viure una experiència de treball a Holanda durant al menys dos mesos.

Condicions laborals:

ü  Contracte de 2 mesos com a mínim, amb opcions de pròrroga.
ü  Entre 32 i 38 h setmanals (amb hores extres pagades), en torns.
ü  Allotjament (inclòs) a prop de l’empresa, en pisos compartits amb altrespersones treballadores.
ü  La manipulació d’aliments requereix unes condicions especials; per això es treballarà a una temperatura ambient de 6 graus centígrads. 
ü  Roba de seguretat per treballar en condicions adequades i guixeta individual amb cadenat

Salari:

El salari net garantit a la setmana, un cop descomptats els impostos i la seguretat social es el següent:

Edat
Salari setmanal
18 anys
145€
19 anys
150€
20 anys
155€
21 anys
160€
22 anys
165€
23 anys o més
179 €
El lloguer de la vivenda i el transport al lloc de treball estan inclosos; la manutenció no està inclosa, calcular 50€ setmana aproximadament.



Les persones interessades a participar hauran d’enviar el seu CV a la següent adreça de correu electrònic: eures.barcelona.soc@gencat.cat.

divendres, 29 de maig del 2015

Comença la preinscripció per l'Acredita't 2015!

Comença la preinscripció per l'Acredita't 2015!

Demà 27 de maig i fins al 10 de juny és el termini per emplenar la sol·licitud de preinscripció del programa l'Acredita't. Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i no per vies formals de formació. Si és el teu cas, tens les competències, però no una acreditació oficial, ni cap títol. L'Acredita't et permet aconseguir una certificació que et pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilitant el teu accés al mercat laboral, la promoció professional i el reconeixement social.
Aquest any hi ha 2.250 places disponibles, així que si estàs interessat, has d’emplenar per internet la sol·licitud de preinscripció aquí i presentar la documentació que es demana als registres, preferiblement, dels Serveis Territorials d’Ensenyament i/o del Consorci d’Educació de Barcelona.
A partir del 7 de juliol de 2015, podràs consultar els resultats provisionals d'admesos, no admesos (en llista d'espera) i exclosos a la preinscripció.
Abans de fer la teva inscripció assegura't que ho tens tot correctament, pots anar a informar-te als punts d'informació i orientació, també t'ajudaran a presentar la teva sol·licitud.

Aquest són els àmbits a on et pots acreditar:
  • Condicionament físic
  • Biocides
  • Dependència
  • Fitness aquàtic
  • Gas
  • Guia en medi natural
  • Igualtat de gènere
  • Instal·lacions elèctriques
  • Instrucció de gossos d'assistència
  • Socorrisme
  • Trasllat sanitari
  • Ioga

Tota la informació aquí.


FONT: www.barcelonesjove.net

Agenda d'activitats de Barcelona Activa

Agenda d'activitats de Barcelona Activa

Les millors i les pitjors fonts per fer un currículum

  1. Les millors i les pitjors fonts per fer un currículum  

dijous, 28 de maig del 2015

OFERTES PER A JOVES DEL BARCELONÈS (MENORS DE 35 ANYS)

2.100 ayudas para obtener trabajo en la UE. empleo UE

2.100 ayudas para obtener trabajo en la UE. empleo UE

by MarcaEmpleo
Esta acción favorece la movilidad laboral de trabajadores desempleados en el mercado de trabajo europeo. Las subvenciones se destinan a la realización de entrevistas de selección, traslados de país y asentamiento por contratación laboral con una duración mínima de seis meses.

dimecres, 27 de maig del 2015

SEAT continúa con la selección de 100 ingenieros para 2015.

SEAT continúa con la selección de 100 ingenieros para 2015.

by MarcaEmpleo

SEAT contratará a 100 ingenieros en 2015. SEAT continúa  con el proceso de selección de 100 nuevos ingenieros para el Centro Técnico. La compañía busca a jóvenes muy bien cualificados que tengan un alto nivel de inglés y alemán

dimarts, 26 de maig del 2015

Empleo. Emirates busca tripulantes de cabina en Granada, Madrid y Barcelona- 13 juny!!!

Empleo. Emirates busca tripulantes de cabina en Granada, Madrid y Barcelona.

by MarcaEmpleo
]
Según las últimas noticias Emirates Group tiene previsto contratar a más de 11.000 nuevos empleados el próximo año y por lo que respecta a España Emirates Airline celebrará las próximas fechas unas Jornadas de Puertas Abiertas para Tripulantes de Cabina de Pasajeros (TCP) en Granada, Madrid y Barcelona.

dilluns, 25 de maig del 2015

Seminari Claus per internacionalitzar una petita empresa

Seminari Claus per internacionalitzar una petita empresa, una formació a on es donaran les claus per internacionalitzar el nostre negoci com a eina de consolidació i creixement dels nostres projectes empresarial.

El seminari es celebrarà els dies 2, 9 i 16 de juny, en horari de 16.00 a 20.00 hores al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101; 08923 – Santa Coloma de Gramenet). L’objectiu de la formació és transmetre les eines i els recursos perquè el participant pugui fer una diagnosi, valorant el potencial d’internacionalització de la seva empresa. Al mateix temps, el taller posarà èmfasi en els punts clau que una petita empresa ha de tenir en compte a l’hora d’afrontar un procés d’internacionalització. Aquest taller està espacialment dissenyat per cobrir les necessitats tant de les petites empreses com de les microempreses que cerquin la internacionalització com a via de creixement i de a consolidació.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades, per això, cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà necessari  aportar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

diumenge, 24 de maig del 2015

CURS: SUBVENCIONAT MUNTATGE I MANTENIMENT D'INSTAL·LACIONS FRIGORÍFIQUES

El proper 2 de juny començarà un certificats de professionalitat (aprovat pel SEPE) dirigit a persones en situació d’atur menors de 30 anys. Adjuntem informació.


INICI02/06/2015 FINALITZACIÓ27/10/2015 DURADA540 hores

PRÀCTIQUES EN EMPRESA: 120 hores




Més informació:

XALOC
Formació Continuada/Ocupacional
t. 933 351 600

dissabte, 23 de maig del 2015

PROCÉS DE SELECCIÓ XARXA EURES. PROFESSORAT DE SECUNDARIA PER ANGLATERRA Curs escolar 2015-2016

PROCÉS DE SELECCIÓ  XARXA EURES
PROFESSORAT DE SECUNDARIA PER ANGLATERRA
Curs escolar 2015-2016




        Pel proper curs 2015-2016, la xarxa Eures  coordina un procés de selecció de més de 150 professors de les àrees de Matemàtiques, Biologia, Química, Física i Informàtica per a Escoles privades angleses de les àrees metropolitanes a les regions de Kent, Essex, Surrey, Sussex, Berdforshire, Hertfordshire, Yorkshire, Suffolk, Berkshire, Buckinghamshire, Gloucestershire, Hampshire i  Greater London
La previsió d’ un fort increment de l’alumnat (de0 6 a 16 anys) d’aquí al 2023, més el retrocés en les vocacions de nous professors, i  la reestructuració del sistema educatiu britànic han fet que la manca de professorat a Secundaria  sigui preocupant, sobretot, a Anglaterra.
La Agència UTEACH, Training&Placement Specialists, es dedica a seleccionar,  preparar i acompanyar professors procedents d’altres països i col·locar-los en el sistema educatiu anglès per un període inicial de dos anys.
UTEACH ofereix un Programa  de Suport  per assegurar la incorporació satisfactòria a una plaça de docent de secundaria en una escola Privada i també de preparació per al retorn  al país d’origen  un cop acabat el compromís amb l’escola.
Podeu veure la descripció de les diferents vacants, condicions ofertes  i el contingut del  Programa de Suport als documents annexes.
 COM PARTICIPAR?
Requisits imprescindibles per poder optar a una vacant de professor de secundaria són tenir la qualificació adequada ( Llicenciatura o Grau, més el CAP o  Màster  de Professorat) i un nivell prou alt d’anglès per poder dur a terme la tasca docent ( òptim, C1, o B2+).
Enviar CV i carta de presentació en ANGLÈS   a
si la vostra candidatura passa un primer filtrat, UTEACH us contactarà per a tirar endavant el procés de selecció. Data límit: 30/06/2015.
 *Models i consells per al CV i carta de presentació a :
http://www.prospects.ac.uk/cvs_and_cover_letters.htm



QTS: ACREDITACIÓ OFICIAL PER FER DE PROFESSOR AL REGNE UNIT
Reconeixement professional com a Mestre o Professor d’Ensenyament Secundari a UK La Directiva 2005/36/CE sobre reconeixement de títols i professions determina que qualsevol professional habilitat per a exercir la docència a un país membre de la UE por accedir a fer-ho a qualsevol altre país membre. Segons la Directiva Europea 2005/36/CE, cal sol·licitar al país al qual es vol anar a treballar aquest reconeixement.
Al Regne Unit,és imprescindible estar col·legiat per a exercir la professió i cal obtenir aquest reconeixement professional (QTS “Qualified Teacher Status”). A Anglaterra i Gales, l’ autoritat competent per a atorgar el QTS és el National College for Teaching and Leadership (NCTL), agencia acreditada pel Department for Education, (DfE) britànic. A Escòcia i Irlanda del Nord també cal tenir aquesta acreditació per a poder treballar com a Mestre o Professor de secundària.
Informació sobre els requisits, documentació que cal acompanyar i el procediment: https://teacherservices.education.gov.uk • General Teaching Council for Scotland • General Teaching Council for Northern Ireland
Requisit imprescindible es presentar l’Acreditació, que és el certificat oficial que indica que per formació i titulació, el titular pot exercir la professió regulada de que es tracti al seu propi país. L’ acreditació del títol per exercir com a Mestre o Professor d’Ensenyament Secundari la lliura el MEC. Per descarregar la sol·licitud:
Modelo de solicitud de acreditación de títulos españoles para el ejercicio de profesiones reguladas por la Directiva 2005/36/CE .
La sol·licitud es presenta al SR. MINISTRO DE EDUCACIÓN, Sub. Gral. de Títulos y Reconocimiento de Cualificaciones. Paseo del Prado, 28. 28071 - Madrid.
S’han d’incloure còpies compulsades de la titulació acadèmica de Docent/Professor d’aquí. També cal incloure còpia compulsada de la certificació acadèmica dels estudis.
Aquesta Acreditació del Ministeri d’ Educació espanyol s’ha d’enviar al NCTL anglès o al General Teaching Council corresponent amb la traducció jurada a l’anglès de tots els documents. No cal començar el procés mentre no hi hagi una oferta en ferm per part de UTEACH.
http://www.mecd.gob.es/reinounido/reconocimiento-titulos

divendres, 22 de maig del 2015